Cook and Style

Catering

At your service

C&S

Business catering

Een waaier aan mogelijkheden!

Business lunches & dinners / Client & networking events

Wenst u uw klanten uit te nodigen voor een private business lunch of dinner? Een verzorgd luxe driegangen menu, sharing dishes, walking lunch met buffet? Een receptie of walking dinner? De keuze ligt in uw handen!

Events / personeelsfeesten

Van recepties met een walking dinner, tot vergaderingen aan tafel. Grote of kleine events: wij zorgen dat u zich kan focussen op wat echt telt: business!

C&S

Private events

Hetgeen u nu net in gedachten heeft

Tuinfeest

Zin in een BBQ met vrienden, familie? Om de zomer te starten of de winter af te sluiten? Tijdens alle seizoenen staat Cook & Style voor u klaar! Wij zorgen voor een gezellig event met aangepaste catering en de lekkerste drankjes!

U bent eerder fan van een rijkelijk gevulde buffettafel in uw tuin? Na het aperitief laten we uw gasten verder genieten van een variatie aan gerechten om bij te watertanden.

Of liever de mooie schalen met gerechten op tafel als “sharing dishes”? Zo dient u niet recht te staan en kan u toch kiezen waar u zin in heeft.

Huwelijk

Uw liefdespartner heeft u al gevonden, nu de foodpartner nog! Bij Cook & Style bent u aan het juiste adres. Verkiest u een walking dinner of eerder een 3 gangen menu geserveerd aan tafel? We zorgen voor een ideale match tussen uw droom huwelijk en onze heerlijke gerechten.

Hebben uw gasten nog honger na zonsondergang? Wij zorgen voor de midnight snack!

Communie / lentefeest / Doop / Sweet 16 / Jubileum / verjaardag / afscheid Wenst u zonder zorgen en werk een privéfeest te organiseren? Een receptie, een BBQ, buffet of liever gezellig keuvelen aan een leuk aangeklede tafel met enkele gangen? Alles is mogelijk.