At your service
Horeca koppel Christophe Verschuere en Ilse Delaere zijn twee gedreven en gepassioneerde Chefs, sinds 2005 met Cook & Style actief in de eventcatering voor particulieren en bedrijven. Het bord, de service, uw beleving en hun eeuwige smile garanderen een onvergetelijke totaalbeleving. U ziet wat je eet en geniet met al u zintuigen.
Kwaliteit en eenvoud typeren de gerechten van Chef Christophe Verschuere. Ervaring en kennis spelen een heel belangrijke rol tijdens een eerste contact met u, onze klant. Ervaring om te pijlen naar uw wensen, kennis om dit allemaal in een overzichtelijk voorstel te gieten waar u van denkt: dit is nu nèt wat ik in gedachten had!
Christophe Verschuere
Liep school in Hotelschool Ter Duinen te Koksijde en ontwikkelde zijn vak-kennis oa. bij Geert Van Hecke (Karmeliet *** Brugge), Roger Souvereyns (Scholteshof ** Hasselt). Hij werkte mee aan het boek Roger & ik: Een hommage aan de meest invloedrijke keukenchef van België.
Ilse Delaere
Liep school in Hotelschool Spermalie te Brugge en specialiseerde zich als event-consultant in het organiseren van totaal events: uitdenken van concepten, opmaak draaiboek, inrichting van de eventlocatie of tent, entertainment en sturen van de crew.
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze updates, nieuwste menu’s ,… Geef uw e-mailadres op, controleer uw inbox, bevestig uw inschrijving en klaar!
Noodzakelijke cookies zijn absoluut essentieel voor het goed functioneren van de website. Deze categorie bevat alleen cookies die basisfuncties en beveiligingsfuncties van de website garanderen. Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.