Cook and Style

Over ons

At your service

Twee gepassioneerde Chefs

Horeca koppel Christophe Verschuere en Ilse Delaere zijn twee gedreven en gepassioneerde Chefs, sinds 2005 met Cook & Style actief in de eventcatering voor particulieren en bedrijven. Het bord, de service, uw beleving en hun eeuwige smile garanderen een onvergetelijke totaalbeleving. U ziet wat je eet en geniet met al u zintuigen. 

Onze aanpak

Kwaliteit en eenvoud typeren de gerechten van Chef Christophe Verschuere. Ervaring en kennis spelen een heel belangrijke rol tijdens een eerste contact met u, onze klant. Ervaring om te pijlen naar uw wensen, kennis om dit allemaal in een overzichtelijk voorstel te gieten waar u van denkt: dit is nu nèt wat ik in gedachten had!

Christophe Verschuere

Liep school in Hotelschool Ter Duinen te Koksijde en ontwikkelde zijn vak-kennis oa. bij Geert Van Hecke (Karmeliet *** Brugge), Roger Souvereyns (Scholteshof ** Hasselt). Hij werkte mee aan het boek Roger & ik: Een hommage aan de meest invloedrijke keukenchef van België.

Ilse Delaere

Liep school in Hotelschool Spermalie te Brugge en specialiseerde zich als event-consultant in het organiseren van totaal events: uitdenken van concepten, opmaak draaiboek, inrichting van de eventlocatie of tent, entertainment en sturen van de crew.

C&S

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze updates, nieuwste menu’s ,… Geef uw e-mailadres op, controleer uw inbox, bevestig uw inschrijving en klaar!